Alleen vandaag: Gratis Verzending!

Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden over jouw bestelling? Dat is natuurlijk nooit fijn, maar je kunt je bestelling gemakkelijk retour sturen volgens het stappenplan hieronder:

Retourfomulier

Het retourformulier kan je aanvragen door een mailtje te sturen naar retour@weldoor.nl, zodra je akkoord hebt zullen wij je het retourformulier toesturen.
Als je dit formulier niet volledig hebt ingevuld kunnen wij jouw retourzending niet in behandeling nemen.

Let op, het retourformulier dient bij de retourzending in te zitten. Mail dit formulier ook naar retour@weldoor.nl, anders kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen.

Geen gebruikerssporen

De bestelling mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen al zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Track & Trace

Een retourzending dient ten alle tijden voorzien te zijn van een Track & Trace code.
Het is noodzakelijk om de Track en Trace code ons toe te mailen, anders kunnen wij je retour zending niet in behandeling nemen.
(Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retour zending)

Bewaar ook het verzendbewijs dat je krijgt bij het afgiftepunt.

Retour aanmelden

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst je retour aan te melden, dit kan je doen door een mailtje te sturen naar retour@weldoor.nl. Door onderstaande gegevens te vermelden in de mail kunnen we jouw beter helpen.

    1. Ordernummer
    2. Naam

14 Dagen

Nadat wij jouw retourzending hebben ontvangen (en het retourformulier is correct ingevuld) ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag op je rekening.

Veilige betaalmethodes
Track en Trace verzending
14-Dagen Bedenktijd
2750+ tevreden klanten