Alleen vandaag: Gratis Verzending!

Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden over jouw bestelling? Dan is het mogelijk om jouw product terug te sturen naar ons retouradres. Zo kun je gemakkelijk de stappen hieronder nemen om je pakket terug te sturen.

Retourfomulier

Het retourformulier kan je aanvragen door een mailtje te sturen naar retour@weldoor.nl, zodra je akkoord hebt zullen wij je het retourformulier toesturen.
Als je dit formulier niet volledig hebt ingevuld kunnen wij jouw retourzending niet in behandeling nemen.

Let op, het retourformulier dient bij de retourzending in te zitten. Mail dit formulier ook naar retour@weldoor.nl, anders kunnen wij de retourzending niet in behandeling nemen.

Geen gebruikerssporen

De bestelling mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen al zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Track & Trace

Een retourzending dient ten alle tijden voorzien te zijn van een Track & Trace code.
Het is noodzakelijk om de Track en Trace code ons toe te mailen, anders kunnen wij je retour zending niet in behandeling nemen.
Uiteraard moeten wij deze track en trace code ontvangen voordat de retourzending (aan ons) wordt afgeleverd
(Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retour zending)

Extra verpakking met verzegeling voor bestrijding COVID-19

Wij nemen het gezondheidsrisico van onze medewerkers in acht, daarom mag de zegel van het pakket niet verbroken zijn. Wij willen als bedrijf het bestrijden van COVID-19 tegen gaan en zetten met deze stap in de goede richting. Dit doen wij doormiddel van de extra plastic verpakking met zegel om het product. Zo mag de extra plastic verpakking / zegel niet los gemaakt zijn anders zijn wij verplicht het product te weigeren en gelijk te vernietigen.

Retour aanmelden

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst je retour aan te melden en retour te versturen, dit kan je doen door een mailtje te sturen naar retour@weldoor.nl. 

Nadat wij jouw retourzending hebben ontvangen (en het retourformulier is correct ingevuld) ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag op je rekening.

Veilige betaalmethodes
Track en Trace verzending
14-Dagen Bedenktijd
2750+ tevreden klanten